Verzenden en retourneren

Verzenden

Hier kunnen we kort over zijn: Verzenden is bij ons altijd gratis. En we doen ons best om je zo goed mogelijk te informeren. Bij kleinere pakketten die we per post versturen, zorgen we ervoor dat je een Track & Trace code van ons ontvangt zodra het pakket op de post is.

 

Bij grotere meubels - die we eigenlijk altijd zelf bezorgen - nemen we van te voren contact met je op om samen met jou een geschikte dag en tijd uit te kiezen.

Retourneren

Wij begrijpen heel goed dat je wat langer na wilt kunnen denken over een nieuw meubel. Een prachtige eikenhouten kast is nu eenmaal wat anders dan een telefoonabonnement. Daarom is bij ons de bedenktijd niet 2, maar 10 weken.

 

Mocht je in die tijd toch niet helemaal tevreden zijn, dan kun je je meubel gewoon terug sturen naar ons. Stuur dan van te voren even een email naar info@family-w.nl, dan weten we dat we je meubel kunnen verwachten.

 

Wel vragen we je om dan de verzendkosten voor je rekening te nemen. Kom je daar niet helemaal uit, neem dan vooral contact met ons op en we kijken samen wat we kunnen doen voor je.