Onze belofte

We zeggen niet zomaar dat we meubels maken waar de komende generaties ook plezier aan hebben. We menen het! Daarom doen we je een belofte: 1 boom, 10 weken, 100 jaar. Hieronder lees je wat we daarmee bedoelen.

Hout is hartstikke duurzaam. Tenminste, als we er samen voor zorgen dat we aan twee voorwaarden voldoen.

 

Allereerst zorgen wij er voor dat elke keer dat we een boom kappen voor hout, we er gelijk weer een terug planten. Dat doen we samen met trees for all.

 

Maar dat is nog niet genoeg. Een boom heeft tijd nodig. Het duurt zomaar 20 jaar voordat een boom volgroeid is. Dus als je meubel langer dan 20 jaar bestaat ben je behoorlijk duurzaam bezig, want inmiddels heb je een prachtig meubel én een volgroeide boom. Dus maken we onze meubels zo dat ze nog veel ouder kunnen worden dan dan 20 jaar.

Een erfstuk koop je voor het leven. We vinden het dus niet zo gek dat je aan twee weken bedenktijd niet genoeg hebt. Je mag van ons best even wennen aan een meubel dat je hopelijk over 20 jaar nog steeds zo mooi vindt.

 

Daarom mag je bij ons 10 weken rustig naar je nieuwe aankoop kijken, zonder dat je zogenaamde 'herroepingsrecht' vervalt. Zo weet je zeker dat je er blij mee bent. En als jij blij bent, zijn wij dat ook.

 

Wel vragen we je om de verzendkosten voor je rekening te nemen als je toch besluit het meubel terug te sturen. In dat geval betalen we je zonder verder allerlei moeilijke vragen te stellen het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. 

We maken meubels die graag oud willen worden. Minimaal een eeuw. Daarom geven we je op al onze meubels een garantie van 100 jaar.

 

Maar wat houdt die garantie precies in? Laten we daar samen een afspraak over maken: Wij zorgen goed voor het meubel als we hem maken, jij zorgt er goed voor als je hem thuis hebt staan. Een kast die in de was is gezet gaat bijvoorbeeld veel langer mee als je hem elke 1,5 jaar even een nieuwe waslaag geeft. Dat is een klusje van maar 20 minuten, en je doet je kast en jezelf er een groot plezier mee!

 

Met andere woorden: Op een gebrek aan aandacht en liefde voor de kast kunnen we geen garantie geven, maar elk gebrek dat hem zit in de constructie van de kast lossen we voor je op. Ook over 100 jaar!

10 weken

100 jaar

1 boom